Büyükşehir, Menteşe-Köyceğiz-Ortaca Seferleri Başladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların toplu taşıma hizmetinden yararlanması için Menteşe, Köyceğiz, Ortaca ilçeleri arasında karşılıklı toplu taşıma hizmetini başlattı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muğla ili genelinde vatandaşlara 243 araçla sunduğu toplu taşıma hizmetine artan yolcu sayısı ve vatandaşlardan gelen istekler doğrultusunda yeni hatlar ilave etmeye devam ediyor. Menteşe, Köyceğiz ve Ortaca ilçeleri arasında karşılıklı seferlerle sabah 07.00’den akşam 20.00’a hizmet vermeye başlayan Muğla Büyükşehir Belediyesi araçları, modern, çevreci, engelli rampalı özelliklere sahip.

Yılbaşından itibaren Köyceğiz, Ortaca ve Menteşe ilçeleri arasında Muğla Büyükşehir Belediyesi araçlarının vatandaşlara hizmet vereceğini söyleyen Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Alper Kolukısa, tüm kamunun yararlanacağı, konforlu, güvenli, erişilebilir, kamera kayıt, kent kart, araç takip sistemli modern araçlarla hizmetin Muğla geneline yayılacağını söyledi.

Yayınlama Tarihi: 4.1.2016 0