Başarılı Sporcular Başkan Gürün’ü Ziyaret Etti

10 Kasım'da Atatürk'e Saygı Gençlik 23.Yol Koşusu'na katılan ve dereceye giren Muğla Büyükşehir Belediyesi veteran sporcuları, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’ni  veteran sporcuları Fikret Akay, Mesut Güler, Osman Eryılmaz, Adem Aydın, Mehmet Yekta Küçükyılmaz, Yusuf Üzer, Gülay Şaplak, turnuvalarda kazandıkları kupalar ile Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Türkiye genelinde yapılan turnuvalarda Muğla’yı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi’ni temsil etmeye çalıştıklarını söyleyen başarılı sporcular, kendilerine her türlü desteği sağlayan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür ettiler.

Kazandığınız kupalarla onur, turnuvalara katılımınızla gurur duyuyoruz

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, Muğla Büyükşehir Belediyesi veteran sporcularına sporun yaşı olmadığını, engellerin sporla aşıldığını herkese gösterdikleri için ve katıldıkları turnuvalarda göstermiş oldukları başarılardan dolayı teşekkür etti. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “10 Kasım Atatürk’e Saygı ve Gençlik Koşusu’na katılımınız ve bugüne kadar katıldığınız turnuvalarda göstermiş olduğunuz başarılar için sizleri tebrik ediyorum. Muğla Büyükşehir Belediyesi veteran sporcularının Muğla’da ve ülkemizde yapılan turnuvalara katılması ve bizleri oralarda temsil etmesi bizleri gururlandırıyor. Turnuvalarda kazandığınız kupalar ve aldığınız dereceler bizleri onurlandırsa da sporun yaşı olmadığını, engellerin sporla aşılabileceğini de herkese göstermeniz açısından sizlerle gurur duyuyoruz. Bundan sonra katılacağınız turnuvalarda başarılarınızın devamını diliyor, Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum.” dedi.

Yayınlama Tarihi: 13.11.2015