Bodrumlu Gençlerden Teşekkür Ziyareti

Bodrum’lu gençler Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün’ü ziyaret ederek Bodrum’da ulaşımda dönüşüm hizmeti için teşekkür ettiler.

Bodrum’da yaşayan, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Muğla genelinde başlattığı ulaşımdan dönüşüm hizmetinden çok memnun olan gençler Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür ziyaretinde bulundular. Bodrum’da ulaşımda dönüşümden vatandaşların çok memnun olduğunu hatırlatan gençler, otobüslerin daha konforlu, güvenli olduğunu ve saat kaç olursa olsun sıkıntı yaşamadan otobüslerden yararlanabildiklerini söylediler.

Ulaşımda Dönüşümden Şoför Esnafımız ve Vatandaşlarımız Memnun

Muğla genelinde devam eden ulaşımda dönüşüm hizmetinde yüzde 80 rakamına ulaştıklarını söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, şoför esnafı ve vatandaşların bu hizmetten memnun olmasının kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Muğla’nın Büyükşehir Belediyesi olması ile seçimlerden sonra ulaşımla ilgili söz verdiğimiz hizmetleri yerine getiriyoruz. Şoför esnafımızla karşılıklı diyalog halinde, fikir ve görüşlerini alarak başlattığımız ulaşımda dönüşüm hizmetinde yüzde 80’e ulaştık. Başka Büyükşehirlerde olduğu gibi hat ihaleleri yapmadık. Geçmişten beri bu sektörden ekmek yiyen esnafımızla birlikte hareket ederek onların kazançlarının artmasını, vatandaşlarımızın da güvenli, konforlu araçlarda seyahat etmelerini sağladı. Ayrıca 65 yaş üstü, şehit ve gazi yakınlarımızın da ücretsiz ulaşım haklarından yararlanmasını sağladık. Sizlerin, vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim için yeterli.” dedi.

Yayınlama Tarihi: 23.1.2017