Büyükşehir’de Ayın Şoförü Asım Akman

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Toplu Kara Taşımacılığı Şube Müdürlüğü’nün, belediye denetimindeki özel toplu taşıma aracı şoförleri arasında yaptığı uygulamada, yaptığı çalışmalar ve vatandaşlardan aldığı olumlu tepkilerle ayın şoförü Asım Akman oldu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi denetimindeki özel toplu taşıma aracı şoförleri arasında, Ekim ayında gösterdiği performans ile engelli vatandaşların toplu taşıma araçlarını kullanımında kolaylık sağlayarak yardımcı olan ve bu tutumun vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanmasından dolayı ayın şoförü seçilen S.S. 28 Nolu Çalıca – Ölüdeniz Minibüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifine bağlı Özel Toplu Taşıma Araç (ÖTTA) şoförü Asım Akman, plaketini Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Toplu Kara Taşımacılığı Şube Müdürü Şükrü Yılmaz’dan aldı.

Toplu Kara Taşımacılığı Şube Müdürü Şükrü yılmaz başarılı çalışmalarından dolayı Akman’ı tebrik ederken otobüs şoförlerinin belediyenin halka en yakın temsilcilerinden olduklarını dile getirdi. Büyükşehir belediyesinde her ay bir şoförün “ayın şoförü” ödülüne layık görülmesinin toplu ulaşımda çalışan şoförlere de örnek olduğunu ve uygulamanın toplu taşıma hizmetleri kalitesini arttırdığını ifade etti.

Yayınlama Tarihi: 28.10.2016