Büyükşehir İtfaiyesi Yangın Tatbikatı ve Eğitimler Düzenlemeye Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, İlçelerdeki kurum ve kuruluşlardan gelen talepler doğrultusunda gerçekleştirdiği eğitim ve yangın tatbikatlarına devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Menteşe Grup Amirliği ekipleri, Menteşe Kaymakamlığı Sosyal Hizmet Merkezi personeline yönelik eğitim ve yangın tatbikatı düzenledi. Düzenlenen eğitimde personellere, yangına ilk müdahale, temel yangın söndürme konularında uygulamalı olarak bilgiler verildi. Yangın tatbikatına Sosyal Hizmet Müdürlüğünde görev yapan 21 personel katıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Başlangıç yangınlarında bilinçli bir şekilde müdahale edilmesi çok önemli. İtfaiye ekiplerimiz gelene kadar yangının kontrol dışı bir hal almasını engellemek ve bu tür eğitimlerle yangın ve afetlerde harekât tarzını öğreterek oluşacak can ve mal kaybını asgari düzeyde tutulmasını amaçlamaktayız.’’

Yayınlama Tarihi: 27.5.2016