Büyükşehir Kutlamalara Kötekli Konseriyle Başladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında üç günlük kutlama programı Kötekli Yoğurtçu Parkı’nda yapılan konserle başladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen konserde Grup Zirve ve Dj Emre Ayhan sahne aldı. Konsere katılanlar coşku içinde eğlenceli bir akşam geçirdi.

Yapılan etkinlikle ilgili bilgi veren Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ali Zağlı “Cumhuriyet Bayramı kutlamalarımızın açılışını Kötekli-Yoğurtçu Parkı’ndaki konserimizle birlikte yaptık. Üç günü kapsayan bir programımız var. Cuma programı Datça ilçemizde “ Osmanlı’dan Cumhuriyet’e Datça” konulu bir panelimiz ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestramızın konseri ile gerçekleşecek. 29 Ekim Cumartesi günü ise kutlamalarımızın finalini Menteşe- Cumhuriyet Meydanı’nda yapacağız. Cumhuriyetimize ve Muğla’mıza yakışır bir kutlama olacağından eminiz ve tüm halkımızı Datça ilçemizdeki programa ve Menteşe Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamalarımıza bekliyoruz.” dedi.

Yayınlama Tarihi: 28.10.2016