Büyükşehir ve Tüm Yerel-Sen Toplu Sözleşme İmzaladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi ile Tüm Yerel-Sen arasında memurlar ve sözleşmeli personeli ilgilendiren toplu sözleşme imzalandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve MUSKİ’de çalışan memur ve sözleşmeli personeli ilgilendiren toplu sözleşme Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün tarafından imzalandı.

Tüm Yerel-Sen Muğla Şubesi Başkanı Salih Yıldız, 01.01.2016-31.12.2017 tarihleri arasında geçerli olan sözleşmeden Muğla Büyükşehir Belediyesi ve MUSKİ’de çalışan memur ve sözleşmeli personelin yararlanacağını, çalışanların maaşlarında sosyal denge ücretinde iyileştirmeler yapılacağını söyledi.

Bütün Çalışanlarımız Demokratik, Yasal, Sendikal Haklardan Yararlanmalı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Tüm Yerel-Sen ile yapılan toplu sözleşme imza töreninde, Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan bütün personelinin büyük bir özveri ile çalıştığını, bütün belediye personelinin yasal, demokratik, sendikal haklardan yararlanması gerektiğini söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “ Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak büyük bir aileyiz. Muğla’nın 13 ilçesinde, 551 mahallesinde yaşayan vatandaşlarımız için mesai saati gözetmeden çalışıyoruz. Bütün personelimizin emeğinin karşılığını almasının yanında sendikal haklarının da korunması gerekir. Bu toplu sözleşmeden Muğla Büyükşehir Belediyesi ve MUSKİ personelimiz yararlanacak. Toplu sözleşmemiz hayırlı olsun. Yeni bir yıla girerken, bütün çalışanlarımıza hizmetleri, emekleri için teşekkür ediyor, mutlu bir yıl diliyorum.” dedi.

Yayınlama Tarihi: 30.12.2015