Büyükşehir’den Kurum Kültürü Eğitimi

Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından Büyükşehir Belediyesi, MUSKİ ve ilçe belediye personeline yönelik “Kurum Kültürü” konulu seminer gerçekleştirildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen ve 3 saat süren seminere Muğla Büyükşehir Belediyesinden 66, MUSKİ’den 30, Datça Belediyesi, Köyceğiz Belediyesi ve Menteşe Belediyesi’nden 38 kişi olmak üzere toplam 134 personel katıldı. Eğitmen Dr. Aslı Karataş’ın katkıları ile düzenlenen seminerde kurum kültürünün unsurları ve özellikleri, güçlü ve zayıf kurum kültürleri, kurumsal kültürün temelini oluşturan olgular, kurumsal kültürü etkileyen başlıca faktörler, kurum kültürünün yansıdığı alanlar ve kurumsal davranış hakkında katılımcılar bilgilendirildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Ali Zağlı konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Çalışanlar arasındaki uyum ve etkin bir iletişim kurulmasını sağlamak, yapılan işin kalitesini artırırken kurumsal kültürün oluşmasını sağlayan unsurlardandır. Bu anlamda Muğla Büyükşehir Belediyesi yeni bir kurum olmasına karşın misyonu ve vizyonu çerçevesinde tüm birimleri ile hızlı bir şekilde ortak değerler bütününü yakalamıştır.” dedi.

Yayınlama Tarihi: 13.10.2016