Datça Voleybol Turnuvası Fikstür Çekimi Yapıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Datça Belediyesi işbirliği ile yapılacak olan Datça Voleybol Turnuvası Fikstür Çekimi 13 Ocak 2017 tarihinde yapıldı.

Datça Voleybol Turnuvasına, Datça Veteran Spor, Emecik Spor, Datça Gençler Spor, Sporting Datça, Armada Spor, Thetis Pansiyon Spor, Nike Filo Spor, Nikfer Iddaa Spor takımları katılacak. Turnuvanın ilk maçı 12 Şubat 2017 tarihinde A Grubunda Datça Veteranspor ve Nike Filo Spor ile B Grubunda Emecik Spor ve Nikfer Iddaa Spor takımları arasında oynanacak. Bu yıl ilki düzenlenen Datça Voleybol Turnuvası 12 Şubat 2017 tarihinde saat 11.30’da Datça Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak olan açılış seremonisiyle başlayacak.

Yayınlama Tarihi: 16.1.2017