Personele “Doğrudan Temin” Eğitimi

Muğla Büyükşehir Belediyesi, MUSKİ ve İlçe Belediye personeline “Doğrudan Temin İşlemleri” konulu eğitim verildi.

Hafta içinde ilgili personele yönelik doğrudan temin, doğrudan temin parasal limitleri, yaklaşık maliyet, fiyat araştırması ve sözleşme, 4734 Sayılı Kanunun 22. Maddesinin (d) bendi gereğince ihtiyaçların temini ve uygulama detayları ile doğrudan teminde ödeme konularında eğitim verildi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Halis Kabaş tarafından verilen eğitime Muğla Büyükşehir Belediyesi ile MUSKİ, Menteşe Belediyesi, Seydikemer Belediyesi, Köyceğiz Belediyesi, Ula ve Yatağan Belediyesi’nden 187 personel katıldı.

Konu ile ilgili olarak Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

“Farklı zamanlarda ve konularda personele yönelik eğitimler düzenliyoruz. Bu eğitimlerle kurumların ve özellikle vatandaşların haklarını gözetme, kaliteli ve şeffaf hizmet anlayışını personele aktarmayı hedefliyoruz. Doğrudan temin, sıklıkla başvurulan bir yol olduğu için 2017’nin ilk eğitim konusu oldu. Düzenlenen eğitimlerimize 13 ilçe belediyemizi de davet ediyor,  bu sürece dahil ediyoruz. Bir çok konuda eğitimlerimizi sürdürerek daha bilinçli personel ve daha kaliteli hizmeti vermeyi amaçlıyoruz.”

Yayınlama Tarihi: 2.2.2017 0