Yatağan Muhtarları’ndan Anlamlı Ziyaret

Yatağan Muhtarlar Derneği Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Muğla’nın Yatağan ilçesinde hizmetlerini sürdüren Yatağan Muhtarlar Derneği yeni başkanı Birol Turan ve dernek üyeleri Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür ziyaretinde bulundular.

Yatağan İlçesi’nde ve mahallelerinde Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun olduklarını söyleyen Yatağan Muhtarlar Derneği üyeleri, yollarının daha düzgün, mezarlıklarının da çiçek gibi olduğunu belirterek Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür ettiler. Ayrıca Muğla Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Masası sayesinde istek ve taleplerine hızlı bir şekilde cevap ve çözüm aldıklarını belirttiler.

“Muhtarlarımız Vatandaşlarımız ile Aramızdaki En Önemli Bağ”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla ili genelinde 551 muhtarla birlikte vatandaşlara sevgi ve hoşgörü ile hizmet ettiklerini, muhtarların mahallelerinde vatandaşlar ile belediye arasındaki en önemli bağ olduğunu söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Değişen yerel yönetimler yasasından sonra köy tüzel kişiliği kaldırıldı ve mahalle oldunuz ama ben sizlere köylerimizin muhtarı demeye devam edeceğim. Muğlamızda vatandaşlarımıza sizlerle birlikte hizmet ediyoruz. Yollardan, suya, ulaşımdan mezarlıklara kadar birçok alanda Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz çalışıyor. Siz muhtarlarımız için oluşturduğumuz Muhtarlar Masası’yla sizlerin istek ve taleplerini alan arkadaşlarımız anında sahadaki ekiplerimize bildiriyor ve sisteme kaydediyor. Talepleriniz yerine getirildiğinde de sizleri arayarak bilgilendiriyoruz. Mahalle mahalle hangi muhtarımızın hangi tarihte ne gibi isteği, şikayeti olmuş ve hangi sürede çözülmüş bütün bilgilerine ulaşabiliyoruz. Sizlerle birlikte sevgi, hoşgörü ile vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Yatağan Muhtarlar Derneği Başkanı iken vefat eden muhtarımız Ali Üstün’e bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, ziyaretiniz için teşekkür ediyorum.” dedi.

Yayınlama Tarihi: 11.12.2015