MENTEŞE İLÇESİ AKKAYA (DİRGEME) MAHALLESİ İSTİKAMETİNDE YAPILACAK OLAN YOL ÇALIŞMASI NEDENİYLE GEÇİCİ GÜZERGÂH DEĞİŞİKLİĞİ

22.10.2021

Menteşe İlçesi 2. Etap TOKİ konutları yol ayrımından Akkaya Mahallesi istikametinde 23.10.2021 tarihinden itibaren ADM Elektrik Dağıtım A.Ş’ce yapılacak olan kazı çalışması nedeniyle yol trafiğe kapatılacaktır.

Yol çalışması tamamlanıncaya kadar,

Akkaya, Dağpınar, Meke, Denizova hattında hizmet veren toplu taşıma araçlarımız gidiş güzergahında, Adliye, Akkaya yolu, Yeni otogar kavşağı, Çevre yolu, Denizli yol ayrımı (Akıllı Kavşak),  Yücelen, Gülağzı Kavşağından güzergahına devam edecektir.

Akkaya, Dağpınar, Meke, Denizova hattında hizmet veren araçlarımız, Menteşe ilçesine dönüş güzergâhında ise; Gülağzı Kavşağı, Denizli yol ayrımı (Akıllı Kavşak), Uğur Mumcu Bulvarı, Teyyare Kavşağı, Atatürk Bulvarı, Adliye İstikametini kullanarak güzergâhına devam edecektir.

Kırmızı: Trafiğe Kapalı Olan Yol

Yeşil:    Gidiş Güzergâhında Kullanılacak,

Mavi:     Menteşe İlçe Merkezine Dönüş Güzergâhında Kullanılacak.