Meclis Canlı

Büyükşehir, İlçe Belediyelerle Birlikte EMITT Fuarı’na Hazır


14.01.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi, “Hedefimiz Bir Muğla Bir” sloganı doğrultusunda İlçe Belediyeleriyle birlikte katılacağı EMITT fuarı için hazırlıklarını tamamladı.

28 – 31 Ocak 2016 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı olan “EMITT”e  katılacak Muğla Büyükşehir Belediyesi hazırlıklarını tamamladı. Bu yıl 20’nci kez kapılarını ziyaretçilerine açacak fuarda, Büyükşehir Belediyesi tüm ilçelerin temsil edileceği “Muğla Standı” ile yer alacak. EMITT fuarının planlaması ve değerlendirilmesinin yapıldığı toplantı, ilçe belediyelerinin temsilcilerinin katılımı ile Menteşe İlçesi Düğerek Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi. Toplantıda temsilcilere, yeni yapılan “Muğla Standının” tanıtımı yapıldı.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Dünyanın en büyük ilk beş turizm fuarı arasında yer alan fuarda; yeni standımızla Türkiye’nin turizm merkezlerinden biri olan Muğla ilimizi ‘Hedefimiz bir Muğla Bir’ sloganıyla yerli ve yabancı katılımcılara tanıtacağız. Başarılı geçen Travel Turkey Fuarı’ndan sonra EMITT Fuarı’nın da ilimizin tanıtımına katkı sağlayacağına inanıyorum.”