Meclis Canlı

Kavacık Mahallesi Sakinlerinden İtfaiyeye Teşekkür


28.07.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, geçtiğimiz günlerde Dalaman İlçesi Kavacık Mahallesinde çıkan yangına kısa sürede müdahale ederek olası bir faciayı önledi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Dalaman Grup Amirliği ekipleri, vatandaşlardan gelen ihbar üzerine Dalaman İlçesi Kavacık Mahallesindeki olay yerine kısa sürede ulaşarak, evin odun deposunda çıkan yangını kontrol altına aldı. Kavacık Mahalle Muhtarı Selahi Altın, bir dağ köyü olan Kavacık’ta meydana gelen yangına erken ve zamanında müdahale eden ve yangını diğer evlere sıçramadan söndüren itfaiye ekiplerine Mahalle sakinleri adına teşekkür etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “İtfaiye teşkilatı olarak oldukça güçlü ve iyi bir donanıma sahibiz ve sürekli düzenlediğimiz hizmet içi eğitim seminerleri ve tatbikatlar ile kendimizi geliştiriyoruz. Vatandaşlarımızın 7/24 güvende olmaları için personellerimiz üstün bir gayret ve fedakarlıkla çalışıyor. Vatandaşlarımızdan gelen teşekkür ve takdirler ise bizleri oldukça memnun ediyor ve motivasyonumuzun yükselmesini sağlıyor.”