Tarihin tanıkları gelecek kuşaklara hazırlanıyor

03.08.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen ‘Tarihin Tanıkları-Anıt Ağaçlar’ projesi kapsamında Muğla İli sınırları içinde bulunan anıt ağaçların rehabilitasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Proje kapsamında Seydikemer ilçesi Kadıköy Mahallesi ve Ula ilçesi Kızılyaka Mahallesinde bulunan çınar ağaçlarının rehabilitasyon çalışmaları ve çevre düzenlemesi yapıldı. Muğla Büyükşehir Belediyesi teknik personeli tarafından tespit edilen, bakıma ve tedaviye ihtiyaç duyan anıt niteliğindeki ağaçların teknik elemanlarımızca rehabilitasyon işlemleri yapılıyor.

“Tarihin Tanıkları Anıt Ağaçlar” projesi yüzlerce yıldır bu topraklarda yaşayan ve geçmişten bize miras kalan anıt ağaçların gelecek nesillere daha güzel ve sağlıklı bir şekilde ulaştırılmasını sağlamak amacıyla devam ediyor.