Meclis Canlı

Türkiye Birincisine Başkan Gürün’den Hediye


06.10.2016


Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Osman Gürün, Türkiye Avcılık ve Atıcılık Federasyonu tarafından düzenlenen trap yarışlarında birincilik elde eden Muğla’lı sporcu Mehmet Kuşar’a trap atışlarına uygun tüfek hediye etti.

Muğla Atıcılık ve Avcılık Kulübü üyesi Mehmet Kuşar, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Trap Milli Mücadele Kupasında trap atışına uygun tüfeğe sahip olmamasına rağmen Muğla’dan katılan diğer sporcu arkadaşından aldığı tüfekle Trap disiplini büyük erkekler kategorisinde birincilik elde etti.

Menteşe Belediyesi 2. Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında düzenlenen trap atışlarında da dereceye giren Mehmet Kuşar’a Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Osman Gürün trap atış tüfeği hediye etti. Başkan Gürün “Mehmet Kuşar elde ettiği başarıyla bizi mutlu etti. Trap atışlarına uygun yeni tüfeği ile daha büyük başarılar kazanacağına inanıyorum. Mehmet Kuşar’ı ve yarışmaya katılarak ilimizi tanıtan diğer sporcu kardeşlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.



Mehmet Kuşar ise böyle bir yarışmada yer alarak başarı elde ettiği için mutlu olduğunu ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Osman Gürün’ün trap atış tüfeği ile ödüllendirdiği için ayrıca gururlu olduğunu belirtti.