Meclis Canlı

Başkan Gürün Güney Kore’ye Gidiyor


08.04.2015

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 12-17 Nisan tarihleri arasında Güney Kore’nin Daegu ve Gyeongju şehirlerinde düzenlenecek 7.Dünya Su Forumu’na katılacak.

Türkiye Belediyeler Birliği’nin organizasyonu ile Dünya su sorunlarının tartışılacağı ve bu yıl ki ana temanın “Yerel ve Bölgesel Yönetimler” olduğu 7.Dünya Su Forumu 12-17 Nisan tarihleri arasında Güney Kore’nin Daegu ve Gyeongju şehirlerinde düzenlenecek.

7.Dünya Su Forumu’na Türkiye’den Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Mardin, Mersin, Samsun, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanları, Osmaniye Belediye Başkanı, Türkiye Belediyeler Birliği yöneticileri, 22 Büyükşehir Belediyesi’nin Su, Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürleri katılacak. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Güney Kore’deki Dünya Su Forumu’nda Türkiye’den katılanların Heyet Başkanlığı’nı yapacak.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Türkiye Belediyeler Birliği’nin organizasyonu olan 7.Dünya Su Forumu toplantısı için 12-17 Nisan tarihleri arasında Güney Kore’de olacağından, 14 Nisan tarihinde yapılacak olan Muğla Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı 10 Nisan Cuma gününe alındı.