Live Stream

12.07.2024

Büyükşehir’den Kpss Lisans Sınavına Katılım Sağlayanlar ve Sınav Görevlileri için Ücretsiz Ulaşım

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 14 Temmuz Pazar günü  yapılacak olan 2024- KPSS Lisans sınavına  katılım sağlayanları ve sınav görevlilerini belediyenin resmi plakalı araçları ile belirlenen güzergâhlar ve saatlerde ücretsiz olarak taşıyacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 14 Temmuz  Pazar günü yapılacak olan KPSS – Lisans Genel Yetenek – Genel Kültür  ve Eğitim Bilimleri sınavlarına katılım sağlayacakları ve sınav görevlilerini ücretsiz taşıyacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesine ( MUTTAŞ)  ait resmi plakalı araçlar ile mevcut güzergâh ve saatlerde sınav merkezlerine gidiş ve dönüşlerde sınava giriş ve sınav görevlendirme belgelerini şoför personele göstererek 14 Temmuz Pazar  günü 07.00-18.30 saatleri arasında resmi plakalı belediye otobüslerinden ücretsiz yararlanabilecek.