23 Nisan Spor Şenliği Başlıyor

15.04.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını  çeşitli etkinlikler ile kutlamaya hazırlanıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde 23 Nisan Spor Şenliği organizasyonun hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. 18 Nisan 2015 tarihinde Düğerek Sosyal Tesislerinde başlayacak olan spor şenliğinde, basketbol, masa tenisi, satranç, tenis, hentbol ve mini voleybol dallarında etkinlikler gerçekleştirilecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan Vekili Ali İnan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Daire Başkanlığımız olarak 23 Nisan Spor Şenliği organizasyonuna hazırlanıyoruz. Bahar aylarına girdiğimiz şu günlerde şenlik kelimesini tam olarak yaşatacak olan etkinliğimize tüm halkımızı davet ediyoruz.”