Live Stream

Başkan Aras’tan Vali Akbıyık’a Ziyaret

02.08.2024

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Muğla Valisi İdris Akbıyık’ı ziyaret Etti.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Muğla Valisi İdris Akbıyık’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Muğla’nın geleceğine yönelik önemli planların ele alındığı ve Muğla Planlama Ajansı’nın tanıtıldığı belirtildi. MUPA Başkanı Tansu Özcan da MUPA’nın işleyişi hakkında bilgi verilen toplantıda yer aldı.

Türkiye’nin İstanbul ve İzmir’den sonra üçüncü planlama ajansı olma özelliği taşıyan Muğla Planlama Ajansı’nın, “Dünya Kenti Muğla” vizyonu doğrultusunda sürekli öğrenen, öğrendiğini paylaşan ve bunu hep birlikte yapan yeni nesil bir iş modeli olarak tasarlandı. Ajansın, Muğla’nın sürdürülebilir kalkınması ve kentin geleceği için önemli bir rol oynayacağı öğrenildi.