Merhaba, belediyemizin birinci yılında gerçekleştirdiği hizmet ve projelerden oluşan bilgilendirme sunumunu indirmek için lütfen tıklayınız.
Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak, Dalaman, Datça, Kavaklıdere, Köyceğiz, Menteşe, Seydikemer, Ula ve Yatağan ilçelerinde, çevresel gürültü denetimleri kapsamında yetkili kurum olarak görev yapmaktayız.
Eğlence yerleri, işletmeler ve benzeri kaynaklardan kaynaklanan çevresel gürültüye ilişkin şikâyetlerinizi, 7 gün 24 saat boyunca hizmet veren 444 48 01 Çağrı Merkezimiz üzerinden bize iletebilirsiniz.
Gelen başvurular, ilgili birimlerimizce kayıt altına alınarak değerlendirilmekte ve gerekli denetimler yapılmaktadır.
Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Marmaris’te 360 Milyon TL yatırımla hayata geçirilen ve Bozburun Yarımadası’nda bulunan 6 Mahallenin su sıkıntısını ortadan kaldıran Bozburun Yarımadası içme suyu projesi pazartesi günü açılıyor.
Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından 360 Milyon TL yatırımla hayata geçirilen “Bozburun Yarımadası İçme Suyu Projesi” tamamlandı. 6 Mahalleye kesintisiz su sağlayacak olan bu önemli proje Pazartesi günü yapılacak olan açılış töreniyle hizmete girecek.
Açılışın Ardından Soner Olgun Konseri Düzenlenecek
Pazartesi günü saat 17:00’te Bozburun Mahallesi Kapıkkıyı mevkii Bozburun Plajının bulunduğu alanda gerçekleşecek olan açılış töreninin ardından Soner Olgun sahne alacak. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın da katılacağı açılış töreni ile birlikte Turunç, Bozburun, Selimiye, Söğüt, Taşlıca ve Bayır Mahalleleri kesintisiz içme suyununa kavuşacak.
Yıllar Süren “Su” Hasreti Sona Eriyor
Özellikle yaz aylarında su seviyelerinin düşmesi nedeniyle bu 6 mahallede tuzlu su içme suyuna karışıyor ayrıca seviye düşüklüğü nedeniyle su kesintileri yaşanıyordu. Bozburun Yarımadası içme suyu projesi ile birlikte bu mahalleler Atatürk barajından ilave su sağlanarak kesintisiz suya kavuşacak.