Büyükşehir Akyaka’daki Çalışmalarda Sona Yaklaştı

24.05.2016

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, Ula Akyaka Mahallesi’nde yüzde 80’i tamamlanan Ula Akyaka Atatürk Caddesi yol, bulvar düzenleme projesi çalışmasını yerinde inceledi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Muğla genelinde kendisine ait meydanlarda, caddelerde düzenleme ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. Ula ilçesi Akyaka Mahallesi  Atatürk Caddesi yol, bulvar, meydan düzenlemesi çalışmalarında sona yaklaşıldı. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Hida Kılıç, Akyaka’da devam eden çalışmalarda sona geldiklerini, haziran ayı başında yolun ve meydan düzenlemesinin vatandaşların hizmetinde olacağını söyledi. Hida Kılıç; “Ula ilçesi Akyaka Mahallesi’nde yüzde 80’i tamamlanan çalışmamızda 850 metre yol, 2543 metrekare meydan alanı, 5525 metrekare bitümlü sıcak kaplama(sıcak asfalt), 7475 metrekare kaldırım peyzaj çalışması yapıyoruz. Projenin maliyeti 3 Milyon 580 bin TL ve haziran ayı başında tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.” dedi.

“Akyaka Daha Modern ve Çağdaş Bir Çehreye Kavuşuyor”

Ula İlçesi Akyaka Mahallesi Atatürk Caddesi yol, bulvar düzenleme projesi çalışmasını yerinde inceleyen ve çalışmalar hakkında bilgi alan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla genelinde Büyükşehir Belediyesi’ne ait meydan, cadde ve yollarda çalışmaların devam ettiğini, Akyaka Mahallesi’nde kısa sürede bitecek çalışmalarla Akyaka’nın daha modern ve çağdaş bir çehreye kavuşacağını söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak kısa sürede Muğla genelinde hizmet üretmeye, yatırım yapmaya başladık. Önem ve aciliyet sırasına göre belirlediğimiz hizmetleri, temel atmaları sırayla gerçekleştiriyoruz. Akyaka Mahallesi’nde devam eden çalışmalarımızda da sona yaklaştık. Kısa süre içerisinde Akyaka mahallemizdeki yol, meydan, bulvar düzenlemesini tamamlayarak burayı yeni yüzüyle vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.” dedi.