Büyükşehir Bakımevi Minikleri Ağırladı

04.10.2016

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında öğrenciler Muğla Büyükşehir Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi’ni ziyaret ettiler.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi’nin 4 Ekim’deki ziyaretçileri Atatürk İlkokulu öğrencileri oldu. Atatürk İlkokulu’ndan 15 öğrenci öğretmenleri ile birlikte 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında ziyaret ettikleri bakımevinde görevli veteriner hekimlerden yapılan işlemler hakkında bilgi aldılar. Minikler hayvanlara karşı ilgi gösterirken, en büyük ilgiyi yavru köpekler gördü.

Koruma gününde sahiplendirmeler devam etti

Muğla Büyükşehir Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi’nin öğrenciler tarafından ziyaret edildiği saatlerde bir sahiplendirme de yapıldı. 2016 yılında ise yaklaşık 300 hayvan sahiplendirildi.