Büyükşehir Gençlik Haftasını Turnuvalarla Kutladı

22.05.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 Mayıs Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında Taekwondo ve Plaj Voleybolu Turnuvası düzenlendi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen turnuvalar Dalaman ve Menteşe İlçelerinde yapıldı. Menteşe Gazi Anadolu Lisesi’nde 15-19 Mayıs 2017 tarihleri arasında yapılan Plaj Voleybolu Turnuvası’na 10 Kız, 7 Erkek Takımdan 34 sporcu, 20 Mayıs 2017 Cumartesi günü yapılan Taekwondo Turnuvası’na Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Kavaklıdere Belediye Spor Kulübü, Fethiye Spor Kulübü, Muğla Gençlik ve Spor Kulübü, Efe Milas Spor Kulübü, , Bahçetepe Spor Kulübü, Köyceğiz Halk Eğitim, Dalaman Belediye Spor Kulübü, Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü, Muğla Olimpik Spor Kulübü, Dalaman Kar Kaplanları Spor Kulübü, Muğla Üniversitesi Spor Kulübü ve Sayokan Marmaris Spor Kulübü’nden 49 sporcu katıldı. Taekwondo Turnuvası’nda Genç Bayanlarda; Dalaman Belediye Spor Kulübü birinci, Kavaklıdere Belediye Spor Kulübü ikinci, Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü üçüncü olurken Genç Erkeklerde; Muğla Gençlik ve Spor Kulübü birinci, Kavaklıdere Belediye Spor Kulübü ikinci, Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü üçüncü oldu.

5 gün süren Plaj Voleybolu Turnuvası’nda Genç Bayanlarda; İris-Selen ikilisi birinci, Sude- Gamze ikilisi ikinci, Yaren- Selinay ikilisi üçüncü, Nazlı- Berinç ikilisi dördüncü olurken Genç Erkeklerde; Berke-Mehmet ikilisi birinci, Burak-Mert ikilisi ikinci, Sinan-Tayfun ikilisi üçüncü Burak Eren ikilisi de dördüncü oldu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada,” Önemli gün ve haftalarda her yıl farklı ilçelerimizde turnuvalarımızı gerçekleştiriyoruz. İlçelerimizde farklı branşlarda faaliyet gösteren sporcularımızı ve kulüplerimizi bir araya getirerek böyle önemli günlerin coşkusunu birlikte yaşamaya devam edeceğiz” denildi.