Meclis Canlı

Büyükşehir, Güvenli ve Modern Yollar İçin Hız Kesmeden Çalışıyor


06.07.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, güvenli ve modern yollar için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin yetki ve sorumluluk alanında bulunan yollarda bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, Ula İlçesi Akyaka Mahallesinde zarar gören yolların bakım onarım çalışmalarına başladı. Sakar geçidinden merkeze inen yolun projelendirme çalışmaları ve proje kapsamında kaldırım ve yolun yeni tasarımı Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülüyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Ekiplerimiz, yaz aylarının başlaması ile birlikte Muğla İli genelinde Büyükşehir Belediyemizin yetki ve sorumluluk alanında bulunan yolları daha güvenli ve modern hale getirmek için özveriyle çalışıyor. Yol yapımlarında bölgesel ihtiyaçlar ve talepler doğrultusunda mevcut trafik yükünün ağırlığı göz önünde bulundurularak yol kaplama cinsleri belirleniyor ve ileride yapılacak olan düzenlenmelere hazırlık yapılıyor. Bu bağlamda satıh kaplama çalışması ve önümüzdeki yılda sıcak asfalt çalışmaları için program ve hazırlıklar devam ediyor.”