Meclis Canlı

‘Büyükşehir Kırsal Mahalle Spor Etkinliği Devam Ediyor’


22.09.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen ve ilki 16 Haziran 2016 Perşembe günü Kavaklıdere’ye bağlı Salkım İlkokulu, Çamlıbel-Çamyayla İlkokulu ve Çamlıbel-Çatak İlkokulu’nda yapılan Kırsal Mahalle Spor Etkinliği Köyceğiz’de devam ediyor.



Eğitim-öğretim yılının başlamasıyla 21 Eylül 2016 tarihinde Köyceğiz’e bağlı Demirli İlkokulu ve Otmanlar Serkis İlkokulunda başlayan Kırsal Mahalle Spor Etkinliği, 22 Eylül’de Seydikemer Çaykenarı İlkokulu ile Çukurincir İlkokulu ve 23 Eylül’de Bodrum’a bağlı Çömlekçi İlkokulu ile Yukarımazı İlkokulu ile devam edecek.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Antrenörlerinin müzik eşliğinde spor ve oyun etkinlikleri yaptırdığı etkinlikler sonrası öğrencilere satranç takımı, spor malzemeleri, şapka, tişört gibi çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Köyceğiz Meclis Üyesi Turgut Ersoy, Demirli İlkokulu Müdürü Alper Dönmez ve Demirli Muhtarı Ercan Güçlü,  Otmanlar Serkis İlkokulu Müdürü Osman Soy ve Otmanlar Muhtarı Cemal Dağdelen ve okullarda görevli öğretmenlerin de yer aldığı etkinliklerde öğrenciler eğlenceli saatler geçirdiler.




Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Ali İnan  “Hedefimiz Bir Muğla Bir sloganıyla başta genç nüfus olmak üzere, her yaştan vatandaşımızın sportif faaliyetlerini Muğla geneline yaymak, halka benimsetmek amacıyla başlattığımız etkinliğimizi bu güne kadar çeşitli faaliyetlerle iyi bir şekilde sürdürdük. Etkinliklerimizi 13 ilçemizi kapsayacak şekilde devam ettireceğiz.” Dedi.