Meclis Canlı

Büyükşehir’den Personele Autocad Kursu


20.06.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından personele yönelik Autocad kursu düzenlendi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yaşam Boyu Öğrenme Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü aracılığıyla Yrd. Doç. Dr. Kıvanç Topçuoğlu ve Öğr. Gör. Mehmet Yüksel tarafından 50 personele toplam 60 saat Autocad kursu verildi. Muğla MYO bilgisayar laboratuvarı ve Teknoloji Fakültesi bilgisayar laboratuvarında gerçekleşen kursta personele, layer düzenleme, ana komutlar, sayfa çalışma seçenekler, modifikasyonlar, blok, ölçülendirme, expres menüsü, layout düzenleme, plot, 3D ekranına geçiş, 3D temel şekil oluşturma, 3D modellerin modifiye edilmesi, amorf cisimlerin oluşturulması ile ilgili bilgiler verildi.



Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Ali Zağlı söz konusu kursa ilişkin yaptığı açıklamada; “Personelimize yönelik mevzuat ve kişisel gelişime yönelik eğitimler yanında teknik konuları da içeren programlar gerçekleştirerek eğitim faaliyetlerimizi geniş bir yelpazede gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” dedi.