Büyükşehir’in Dansçıları Bursa’da

16.03.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Dansçıları, 19 Mart 2016 tarihinde Bursa Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak olan “Kulüplerarası Türkiye 3. Etap Salsa Dans Yarışması’na” katılacaklar.

20 Şubat 2016 tarihinde Adana’da gerçekleştirilen ‘Kulüplerarası Türkiye 2. Etap Salsa Dans Yarışması’nda” Muğla Büyükşehir Belediyesi Dansçıları Gençler C Kategorisinde birinci, Yıldızlar 2C Kategorisinde ikinci olarak Bursa’da yapılacak yarışmada Muğla’yı temsil edecek. Bursa’daki şampiyonada Büyükşehir Spor Kulübünü temsilen, Gençler C Kategorisinde Doğan Yaşar- Cansu Akpınar, Yıldızlar 2C Kategorisinde Kartal İn - Ayça İn ve Yetişkinler Kategorisinde Atakan Şenbay- Esin Gürkan çiftleri yarışacaklar.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Ünsal konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Sporcularımızın Adana’da göstermiş oldukları başarıları Bursa’da da göstererek Muğlamızı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerine inanıyoruz. Yarışmaya katılacak tüm dansçılara başarılar diliyorum.”