Büyükşehir’in Sıcak Asfalt Çalışmaları Köyceğiz’de Devam Ediyor

27.06.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha rahat ve konforlu yollarda seyahat edebilmeleri için il genelinde asfalt kaplama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Köyceğiz ilçesi Beyobası mahallesinde 5 kilometre uzunluğundaki yolda Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) ile mevcut sathi kaplama üzerine uygulanan binder asfalt kaplama çalışmalarını tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç, il genelinde daha güvenli ve konforlu yollar için ekiplerin özveriyle çalıştığını söyledi. Kılıç; “Ekiplerimiz, 2016 yılı asfalt kaplama programı dâhilinde bulunan Köyceğiz İlçesi Beyobası mahallesinde 5 kilometre uzunluğundaki  yolda Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) asfalt kaplama çalışmaları tamamlandı. Ekiplerimiz, il genelinde Büyükşehir Belediyemizin yetki ve sorumluluğunda bulunan tüm yollarda çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Muğla’mıza yakışır yollar için çalışıyoruz.” dedi.