Büyükşehir’in Yaz Spor Kursları Devam Ediyor

29.07.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Yaz Spor Kursları büyük bir coşkuyla devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından ücretsiz olarak organize edilen yaz spor kursları 20 Haziran 2016 tarihinde başladı. Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen yaz spor kurslarında 11 spor branşında eğitimler veriliyor. 06-12 yaş arası çocuklara hafta içi her gün Basketbol, Engellilerde Spor, Satranç, Masa Tenisi, Taekwondo, Hentbol, Voleybol, Atletizm, Tenis, Güreş ve Modern Dans branşlarında uzman eğitmenler eşliğinde kurslar veriliyor.

20 Haziran 2016 tarihinde başlayan Yaz Spor Kursları Menteşe İlçesi’nde Voleybol, Basketbol, Engellilerde Spor, Masa Tenisi, Modern Dans, Satranç, Taekwondo, Tenis, Ula İlçesi’nde Masa Tenisi, Satranç, Taekwondo, Marmaris İlçesi’nde Atletizm, Milas İlçesi’nde Engellilerde Spor, Fethiye İlçesi’nde Güreş, Köyceğiz İlçesi’nde Hentbol ve Dalaman İlçesi’nde Tenis branşlarında 692 katılımcıyla devam ediyor.