TR
Live Stream

Deniz Otobüsü Seferleri 2025 Yaz Sezonuna Kadar Ara Veriyor

13.09.2024

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nda başlattığı Deniz Otobüsü seferleri 15 Eylül Pazar günü son olmak üzere önümüzdeki yaz sezonuna kadar ara veriyor.

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nda Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Didim-Turgutreis-Bodrum arasında başlatılan, 2 Temmuz’da da Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Marmaris-Fethiye arasında başlatılan, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği deniz otobüsü seferleri 15 Eylül 2024 tarihi itibari ile 2025 yaz sezonuna kadar seferlerine ara veriyor.

Yaz sezonunun sonuna gelinmesi, hava şartlarının değişmesi ve 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle deniz otobüsü seferlerini tercih eden yolcular azaldığı için Muğla Büyükşehir Belediyesi deniz otobüsü seferlerine 15 Eylül 2024 Pazar günü 2025 yılı yaz sezonuna kadar ara veriyor.