Meclis Canlı

Fethiyespor Yönetimi Başkan Gürün’ü Ziyaret Etti


30.06.2015

Fethiyespor’un yeni yönetimi Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Fethiyespor Olağan Kongresi’nde başkanlığa seçilen Okan Uysal ve yeni yönetim kurulu Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Fethiyespor Başkanı Okan Uysal, Fethiyespor olarak Muğla’yı 2.ligde temsil ettiklerini, yöneticilerin, vatandaşların da desteğiyle Fethiyespor’u daha iyi yerlere getirmek için çalışacaklarını söyledi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Fethiyespor yeni yönetiminin ziyaretinde, 6 dönemdir Fethiyespor Başkanlığı’nı yürüten İsmail Öztürk’ten görevi devralan Okan Uysal’ı tebrik etti ve yeni yönetim kuruluna başarılar diledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Spor kulüplerimiz alt yapılarına önem vermeli, gençleri spora yönlendirebilmeli.  Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak Muğla ili genelinde yaptığımız çalışmalarla sporun ve sporcunun yanında olmaya çalışıyoruz. Muğla ili coğrafi olarak spor turizmine uygun bir yapıya sahip. İhtiyaç duyulan yerlerde gerekli tesisler yapılarak yaz ve kış aylarında takımların Muğla’da kamp yapması sağlanabilir.Muğla ilini bulunduğu liglerde başarıyla temsil eden takımlarımızdan biri de Fethiyespor. 2.ligde mücadele eden Fethiyespor’umuzun yeni yönetim kurulunu tebrik ediyor, yeni sezonda Fethiyespor’a başarılar diliyorum.” dedi.