Göcek Stadı Yenilendi

05.12.2014

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı Göcek Stadının tadilatını tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesine ait olan Göcek Stadında Eylül-Kasım ayları arasında tadilat faaliyetleri yürüten Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı kısa bir süre içinde stadın bakım ve onarım işlerini tamamladı.

Turizm Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı Göcek Stadında bulunan 550 kişilik tribün oturaklarını tamamen yeniledi. Bunun yanında futbol sahasının çimleri ve yedek oyuncu kulübeleri de değiştirildi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Turizm Gençlik ve Spor Daire Başkanı Ali İnan; ” Göcek Stadı çim zemini, UHF standartlarına uygun kale direkleri ve filesi, etrafında bulunan tartan yürüyüş yolları ile bundan sonraki süreçte gençliğimizin ve halkımızın hizmetine sunulmuştur.” dedi.

Göcek Stadı 30 Kasım 2014 Pazar günü oynanan 1. Amatör küme Göcekspor ile Köyceğiz Belediyespor müsabakasıyla hizmete açıldı.