İlan ve Reklam Vergisi Duyurusu

07.01.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı, İlan ve Reklam Vergisi duyurusu belediyenin resmi internet sitesinde yayınlandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi yetki ve sorumluluk alanındaki karayolları ve anaarterlerde bulunan reklam amaçlı totem veya tabela sahibi mükellefler, 2015 yılı İlan ve Reklam Beyannamelerini 01-31 Ocak tarihleri arasında Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığına verebilecekler.

Mali Hizmetler Dairesi Başkanı Fatoş Arslan, Mükelleflerin İlan ve Reklam Beyannamelerini nasıl vereceklerine dair bilgileri belediyenin resmi internet sitesinde duyurular bölümünde bulabileceklerini belirtti. Arslan; “Mükelleflerimizin beyan verme ile ilgili herhangi bir aksaklık yaşamaları durumunda Gelirler Şube Müdürlüğü Gelir Tahakkuk Servisi ile irtibata geçmeleri halinde personellerimiz tarafından gerekli destek sağlanacaktır.” dedi.

İlan ve Reklam Vergisi Duyurusu İçin Lütfen tıklayınız...