İtfaiye Tedbiri Elden Bırakmıyor

10.07.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, yaz sezonun başlaması ile birlikte olası yangınlara karşı tedbiri elden bırakmıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Menteşe Grup Amirliği ekipleri, Menteşe İlçesindeki dar sokaklarda bulunan yangın vanalarını kontrolden geçirdi. Olası yangınlara anında müdahale etmek amacıyla kurulan yangın vanalarını kontrollerden geçiren İtfaiye ekipleri, arızalı ve eski vanaların tespitini yaptı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl, meydana gelebilecek yangınlarda can ve mal kaybının önüne geçmek için gerekli tedbirleri almaya devam ettiklerini söyledi. Raşit Çöl; “ İtfaiye araçlarımızın giremediği dar sokaklarda olası yangınlara anında müdahale edebilmek için kurduğumuz yer altı yangın vanalarını ekiplerimiz düzenli aralıklar ile kontrolden geçiriyor. Yangınlara müdahalede büyük öneme sahip olan yangın vanalarının sayılarını artırmak için çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.