İtfaiyecilere İlkyardım Eğitimi

19.12.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi hizmet içi eğitim programları düzenlemeye devam ediyor. Son olarak İtfaiye personeline yönelik “İlkyardım Eğitimi” düzenlendi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Menteşe, Bodrum, Fethiye, Marmaris, Milas ve Ortaca ilçelerinde düzenlediği eğitim programına toplam 263 personel katıldı. Eğitim programı boyunca katılımcılara, Genel İlkyardım Bilgileri, Hasta/Yaralının ve Olay Yerinin Değerlendirilmesi, Temel Yaşam Desteği, Bilinç Bozuklukları, Isıya Bağlı Sorunlar, Yabancı Cisim, Boğulmalar, Zehirlenmeler, Isırıklar, Sokmalar, Kanamalar, Yaralanmalar, Hasta/Yaralı Taşıma Teknikleri”  hakkında bilgiler verildi.

Eğitim sonunda İl Sağlık Müdürlüğü personeli ile birlikte Temel Yaşam Desteği uygulamaları yapıldı.