Minik İtfaiyeciler

11.06.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, her yaştan insana yangın eğitimi vermeye devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nı Düğerek Şehit İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencileri ziyaret etti. Minik öğrencilere, itfaiye personeli tarafından yangın anında yapılması gerekenler ve yangın söndürme teknikleri ile ilgili uygulamalı eğitim verildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Daire Başkanlığımızı ziyaret eden öğrenci ve öğretmenlerimize ilk başta teşekkür ediyorum. Minik öğrencilere, personelimiz tarafından yangın söndürme konusunda uygulamalı eğitim verildi. Çocukları küçük yaşta yangın konusunda bilinçlendirmek  için eğitim çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. “