Live Stream

Muğla Büyükşehir Belediyesi Personeline Kriz Yönetimi Eğitimi Verildi

24.07.2024

Muğla Büyükşehir Belediyesi, personeline kriz anında problem çözme ve karar verme tekniklerine ilişkin kapsamlı bir eğitim semineri düzenledi.

Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitimde, katılımcılara problem çözme, karar alma modelleri, kritik düşünme, durum analiz yöntemleri, yenilikçi çözüm yolları geliştirme, etkili iletişim ve ikna stratejileri konularında önemli bilgiler aktarıldı.

Eğitim semineri, katılımcıların kriz durumlarında daha etkili ve hızlı kararlar alabilmeleri, problem çözme yeteneklerini geliştirmeleri amacıyla düzenlendi. Seminerde, teorik bilgilerin yanı sıra pratik uygulamalara da yer verilerek, belediye personelinin öğrendiklerini pekiştirmesi sağlandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada “Bu tür eğitimler devam edecek. Personelimizin her türlü kriz durumuna karşı donanımlı hale getirilmesi önemli” denildi.