Meclis Canlı

Muğla’da Büyük Bir Aileyiz


30.03.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi kuruluşunun ikinci yılını Muğla genelinde çalışan basın mensuplarının ve Büyükşehir Belediyesi personelinin katılımıyla kutladı.

30 Mart 2014 yerel seçimleriyle Büyükşehir statüsüne geçen Muğla’da kurulduğu günden bu yana vatandaşlara hizmet veren Muğla Büyükşehir Belediyesi kuruluşunun 2.yılını Muğla genelinde çalışan basın mensupları ve Büyükşehir Belediyesi personelinin bir araya geldiği törenle kutladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen 2.yıl kutlama törenine Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün ev sahipliğinde Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Muğla Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve MUSKİ daire başkanları, müdürleri, çok sayıda Muğla Büyükşehir Belediyesi ve MUSKİ personeli katıldı.



Muğla İçin Uzun Vadeli, Önemli Hizmetler İçin Çalışıyoruz

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin kuruluşunun 2.yıl kutlama töreninde Muğla genelinde çalışan basın mensuplarıyla bir araya gelerek 2014-2015 yılında Muğla’ya yapılan yatırım ve hizmetleri ile 2016 yılında yapılacak projeleri anlattı. Ayrıca gazetecilerin sorularını yanıtlayan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve MUSKİ olarak 2014-2015 yılında Muğla’ya 247 Milyon 454 Bin TL yatırım ve harcama yaptıklarını, 2016 yılında da Muğla’ya 410 Milyon 218 bin TL yatırım yapacaklarını söyledi. Bir gazetecinin; “Genel anlamda birçok ilde bazı belediye başkanları genel siyasete göre gündelik davrandıklarını ve hizmetlerini görüyoruz, oysa sizin sunumunuzda anlattıklarınız ve hizmetleriniz uzun vadeli, kısa vadede siyasi rant elde edemeyeceğiniz ciddi hizmetler, bu konuda neler söyleyeceksiniz?” sorusuna Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Vatandaşlarımızın oyları ve güveniyle 5 yıl hizmet etmek için seçildik ve vatandaşlarımıza 5 yıl boyunca kaliteli hizmet vereceğimize, problemleri çözeceğimizin sözünü verdik. Genel siyasete çok özel durumlar olmadıkça girmemeye özen gösteriyorum. Muğla için önemli olan alt yapı, kanalizasyon, çöp deponi alanı gibi hizmetler vatandaşlarımızın oylarını direkt etkileyen durumlar değil ama Muğla için yapılması gereken ve bir kent için olmazsa olmaz diyebileceğimiz hizmetler.” dedi.



Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 2.yıl kutlama töreninde yaptığı konuşmada Muğla’da Büyük bir aile olduklarını ve Büyükşehir Belediyesi ailesi olarak vazifelerinin Muğla’ya hizmet etmek olduğunu söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün; “Muğla’da Büyükşehir Belediyesi ve MUSKİ olarak 4472 personelimizle büyük bir aileyiz. Muğla genelindeki ekiplerimizle aynı takımın, aynı taktikle aynı stratejiyle oynayan oyuncularıyız ve bu takımın tek hedefi Muğla’ya hizmet etmek. Görev süremizin sonuna kadar Muğlamızı çok farklı, yaşanır bir şehir haline getirerek vatandaşlarımıza verdiğimiz sözü gerçekleştirmenin gururunu birlikte yaşayacağız. Muğlamız için daha çok çalışacağız. Bugüne kadar başarıyla yaptığınız hizmetler için teşekkür ediyorum.” dedi.