Meclis Canlı

Satranç Çocuk Ligi Sona Erdi


26.03.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Satranç Salonunda yapılan Menteşe Satranç Çocuk Ligi karşılaşmaları sona erdi.

Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Satranç Salonunda gerçekleştirilen turnuvaya 7 takım katıldı ve takımların maçları büyük çekişmelere sahne oldu. Turnuva sonunda şampiyonluk ipini Doğaç Fevzi Maden, Hakan Turgut, Kadir Erdemli, İlke Kağan Köse ve Görkem Kaçıkan' dan oluşan Menteşe'nin Kaplanları takımı göğüslerken; grupta ikinciliği Sıla Eylül Türkoğlu, M. Utkan Topaloğlu, Bilge Su Şeker ve Oğuzhan Sidekli' den oluşan Menteşe Satranç Pokemonlar takımı; üçüncülüğü de Kerem Demir Dişbudak, Harun Topaloğlu, H. İbrahim Akkaş ve İsa Emre Karaburun'dan oluşan Menteşe Satranç Casperlar takımı aldı.

Turnuva sonucunda ilk 3 dereceyi paylaşan takımların tüm sporcularının Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Satranç Antrenörü M. Kutsoy GÖKÇE ile çalışıyor olması turnuvaya farklı bir renk kattı. Turnuva sonunda yapılan ödül töreninde dereceye giren sporculara ödülleri Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Daire Başkanı Ali İnan, Satranç Antrenörü Kutsoy Gökçe ve Turnuva Başhakemi Cemalettin Yurdakul tarafından verildi.