Meclis Canlı

Ulaşımda Dönüşüme Ölüdeniz Kooperatifi’de Katıldı


24.02.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Muğla genelinde başlattığı Ulaşımda Dönüşüm projesine 22 Nolu Fethiye Ölüdeniz Kooperatifi’de katıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Muğla il genelinde devam eden, vatandaşlar ve şoförler tarafından büyük destek gören Ulaşımda Dönüşüm projesine 22 Nolu Fethiye Ölüdeniz Kooperatifi 54 araçla katıldı. Bugüne kadar 61 kooperatifin 1671 üye 1085 son model, klimalı, elektronik takip sistemli, engelli erişimine uygun konforlu araçlarla katıldığı ulaşımda dönüşüm yüzde 85 tamamlandı.



Fethiye Ölüdeniz Kooperatif Başkanı Metin Çınar araç tanıtım töreninde Türkiye’nin en önemli turizm beldelerinden biri olan Ölüdeniz’de bundan sonra vatandaşlara modern ve donanımlı araçlarla hizmet vereceklerini söyledi ve süreçte emeği geçen herkese teşekkür etti. Fethiye Şoförler Odası Başkanı Şaban Taşar’da ulaşımda dönüşüm hizmeti ile bugünden itibaren engelli erişimine uygun, güvenli, kent kart uygulamasına sahip olması nedeniyle ücretsiz ve indirimli seyahat hakkı bulunan vatandaşların ulaşım hizmetlerinden yararlanabildiği bir hizmeti vermenin manevi mutluluğunu yaşadıklarını söyledi ve ulaşımda dönüşüm sürecinde kendilerine her türlü desteği veren başta Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün olmak üzere bütün personeline teşekkür etti.

“Ulaşımda Dönüşüm Yüzde 85 Tamamlandı”

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada Muğla genelinde 61 kooperatif, 1671 üye ile 1085 son model, engelli rampalı, klimalı araçla dönüşüme katıldığı, Fethiye ilçesinde Ölüdeniz Kooperatifi ile birlikte kent merkezine hizmet veren 8 kooperatifin 316 araçla özel toplu taşıma sitemine geçişinin tamamlandığı belirtildi. Fethiye ilçesinde dönüşüme katılan araçların bugüne kadar 5 milyon 236 bin 200 yolcu taşıdığı belirtilen açıklamada bu yolcuların 569 bin 430’unun ücretsiz seyahat hakkından yararlandığına da değinildi.


“Hedeflerimizi Bir Bir Gerçekleştiriyor, Verdiğimiz Sözleri Yerine Getirmenin Mutluluğunu Yaşıyoruz.”

Ölüdeniz Kooperatifi’nin ulaşımda dönüşüme katılan araçlarının tanıtım töreninde konuşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün Muğla’da olması gereken, Muğla’ya yakışan hizmetleri hep birlikte karşılıklı konuşarak, fikir alışverişi yaparak gerçekleştirdiklerini, Muğla’nın her türlü hizmetin en iyisine layık olduğunu söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Muğla’da Büyükşehir Belediyesi olarak hedeflerimizi bir bir gerçekleştiriyor, sizlere verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. Muğla’ya yapılan bir hizmette herkesin katkısı, fikri olmalı ve Muğla’ya yapılan hizmetlerden birlikte keyif almalıyız. Fethiye’de Ölüdeniz Kooperatifi’mizin üyeleri bir araya gelerek, karşılıklı konuşarak Ulaşımda dönüşüm projemize katıldılar. Vatandaşlarımıza daha kaliteli, sürdürülebilir, modern araçlarla hizmet vermenin mutluluğunu yaşarken aynı zamanda düzenli gelir elde ederek kazanç sağlayacaklar. Vatandaşlarımızın ve şoför esnafımızın memnuniyeti bizler için önemli. Muğla genelinde yüzde 85’i tamamlanan ulaşımda dönüşüm projemizle vatandaşlarımızı daha modern, güvenli, engelli rampalı araçlarla sevdiklerine ulaştırmaya, onların yüzündeki gülümseme olmaya devam edeceğiz. Muğlalı hizmetlerin en iyisine layık.” dedi.

Fethiye Ölüdeniz’de gerçekleştirilen araç tanıtımına Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ile birlikte Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Mete Atay, CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, CHP Fethiye  İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, CHP Seydikemer İlçe Başkanı Nalan Büyükçoban, önceki dönem CHP Antalya Milletvekili Dr. Bekir Kumbul, Muğla Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Fethiye  Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şaban Taşar ve vatandaşlar katıldı.