Veteran Voleybol Turnuvası’nda Kazanan Büyükşehir Belediyesi oldu

27.02.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 24-25 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen Veteran Voleybol Turnuvasının galibi Muğla Büyükşehir Belediyesi Veteran Voleybol takımı oldu.

24-25 Şubat tarihleri arasında Muğla Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Veteran Voleybol Turnuvasının galibi Muğla Büyükşehir Belediyesi Veteran Voleybol takımı oldu.

Düğerek Sosyal Tesisleri Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvada Muğla Büyükşehir Belediyespor, Marmaris Belediyespor, Milas Belediyespor ve Datça Belediyespor Veteran takımları mücadele etti.

Turnuvanın sonunda Muğla Büyükşehir Belediyesi Veteran Voleybol takımı birinci, Milas Belediyespor Veteran Voleybol takımı ikinci, Datça Belediyespor Veteran Voleybol takımı üçüncü ve Marmaris Belediyespor Veteran Voleybol takımı dördüncü oldu.

25 Şubat 2018 tarihinde oynanan final maçları ve ödül töreniyle sona eren turnuvada dereceye girin takımlara kupa ve madalyaları Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Ünsal Paşalı tarafından takdim edildi.