“Yerel Hayvanları Koruma Görevlisi” Eğitimi Verildi

30.05.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı "Yerel Hayvanları Koruma Görevlisi" eğitimi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

24 Mayıs’ta Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen eğitime katılanlara “Ev ve Süs Hayvanlarının Korunmasına Dair Avrupa Sözleşmesi, 5199 sayılı Kanun ve Uygulama Yönetmeliği; Hayvan Davranışları, Hayvanların Bakım ve Beslenmesi, Hayvanların kısırlaştırılması, aşılanması, işaretlenmesi, sahiplenilmesi” konularında bilgiler verildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muğla Orman ve Su İşleri 4. Bölge Müdürlüğü, Tarım İl Müdürlüğü ve Muğla Veteriner Hekimler Odası temsilcilerinin de katıldığı eğitim programına katılan vatandaşlar eğitim sonunda ‘Yerel Hayvan Görevlisi’ olmaya hak kazandılar.