Yönetim Bilgi Sistemleri Şube Müdürlüğü

Sercan KARACA

Yönetim Bilgi Sistemleri Şube Müdür V.

Şube Müdürlüğü Görevleri ve Çalışma Alanı

Ortak veri tabanının kurulması, işletilmesi ve Belediye birimlerinin etkili, verimli çalışmaları için ihtiyaç duyulan yönetim bilgi sistemleri yazılımlarını, servis tabanlı mimari ve web tabanlı teknolojiler kullanarak üretmek veya ihtiyaçlar doğrultusunda en uygun programların teminini sağlamak, Belediye hizmetine sunmak.

Sistemin ihtiyaç duyduğu verinin tespitini yapmak, veriyi elde edilmesi ile ilgili gerekli yöntemleri hazırlamak, ilgili birimle çalışmak, gerekli koordinasyonu kurmak, teknik destek sağlamak, gerekli ise saha çalışmasını yapmak, yaptırmak veya destek sağlamak. Belediyenin Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) kurulması ve işletilmesi konusunda görevli birimle çalışmak, veri bütünlüğünü korumak ve ilgili birimleri koordine etmek.Belediyenin web sayfasını hazırlamak, geliştirmek, güvenliğini sağlamak, görevli birimlerle yetki paylaşımlarını yaparak web sayfasını güncel tutmak. Yönetim Bilgi Sisteminin devamlılığını, veri bütünlülüğünü korumak. Diğer kamu kuruluşlarının ihtiyaç duyduğu veriyi paylaşmak için gerekli prosüdürleri hazırlamak ve uygulamak.

Tel : 0 252 214 07 00
Web : www.mugla.bel.tr