Meclis Canlı

09/03/2018 - 13/03/2018 Tarihleri Arası Menteşe İlçesi Toplu Taşıma Hatları Geçici Güzergâh Değişikliği


08.03.2018



Emirbeyazıt Mahallesi Cumhuriyet Caddesi (Orman Böl. Müd. Önü), Aylin Karaca Kavşağı, Uğur Mumcu Bulvarı’nda  ( 2 Nolu Muğla Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası Önü),  09/03/2018 (Cuma) saat 10:00 - 13/03/2018 (Salı) 06:00 tarihlerinde yapılacak olan yol asfalt çalışması nedeni ile trafiğe kapatılacaktır.

 Yol çalışması tamamlanıncaya kadar, Kötekli-Yeniköy, Tıp Fakültesi, TOKİ-Obam, Süpüroğlu-Ortaköy, Hacıahmet, Yaraş-Gölcük ve Yenice-Doğanköy-Yerkesik hatlarında toplu taşıma hizmeti sunan toplu taşıma araçlarımız (Menteşe – Ula hattı hariç) Gidiş ve dönüş güzergâhında Tayyare Kavşağı, Atatürk Bulvarı (İl Emniyet Müdürlüğü Önü) Adliye Kavşağı, Zübeyde Hanım Caddesi ve Stadyum Önü istikametini kullanacaktır.



Menteşe – Ula Hattı İçin;

 Yol çalışması tamamlanıncaya kadar,  Menteşe-Ula güzergâhını kullanan toplu taşıma araçlarımız Gidiş güzergâhında Stadyum Önü, Hasan Ali Yücel Caddesi, Bayram Çetinkaya Caddesi, Tayyare Kavşağı istikametini kullanacaktır. Dönüş Güzergâhında ise Atatürk Bulvarı (İl Emniyet Müdürlüğü Önü) Adliye Kavşağı, Zübeyde Hanım Caddesi ve Stadyum Önü istikametini kullanacaktır.