13 İlçe 13 Desen Online Değerlendirmeye Katılın

15.03.2017

13 İLÇE 13 DESEN; ONLİNE DEĞERLENDİRMEYE KATILIN

13 İlçe 13 Desen tasarım çağrısı sonuçlandı. 65 tasarımcı hemşehrimiz, 142 desen tasarımı ile 13 ilçenin değerlerini grafik çalışmalara dönüştürdüler.

Şimdi sıra seçimlerde. Hemşehri Birliği'ne üye olarak, en beğendiğiniz desenlere oy verin.

Seçilen desenler, bez çanta, defter, tablet kılıfı, kupa, şişe açacağı, takvim gibi ürünler üzerine yerleştirilerek, Atölye Muğla Bir ziyaretçileri, Muğlalılar, yerli ve yabancı konuklara yönelik hediyelik eşya ve satış amaçlı kullanılacaktır.

Online Desen Değerlendirmesine Nasıl Katılabilirim?

1. Hemşehri Birliğine katılın ( muglabir.com/kayit-ol ), profilinizi güncelleyin.
  2. Desen Tasarımlarını inceleyin ( muglabir.com/13-ilce-13-desen-yarismasi ), beğendiklerinize oy verin. Dilediğiniz kadar tasarıma oy verebilirsiniz, fakat her bir tasarım için yalnız bir defa oy kullanabilirsiniz.
  3. Hemşehrilerinizi siteye davet edin ( muglabir.com/kayit-ol ), desen değerlendirmesine katılmalarını sağlayın.

Online değerlendirme sonucunda, hemşehrilerimizin en fazla oy verdikleri üç tasarım ödüllendirilecektir.

Online değerlendirme, 21 Mart tarihinde sona erecektir.