14 Şubat Sevgililer Günü

01.02.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Sevgililer Günü Kapsamında tüm ilçelerde belirli bölgelere yerleştirilen fotoğraf stantlarında çekilen fotoğraflar arasında ödüllü yarışma düzenliyor. Yarışmaya katılmak için stantta çekilen fotoğrafları sosyalmedya@mugla.bel.tr adresine yollamanız yeterli.

12 Şubat’ta ilçelerdeki stantlarda çekilecek olan fotoğraflar en geç 14 Şubat 2017 saat 23:59’a kadar sosyalmedya@mugla.bel.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir. 15 Şubat 2017’da https://www.facebook.com/muglabelediye adresinden oylamaya sunulacak fotoğraflar 18 Şubat 2017 23:59’a kadar oylanacaktır.

Sayfada yayınlanacak fotoğraflar arasından en çok beğeniyi alanlar aşağıdaki ödüllerin sahibi olacak:

Birincilik Ödülü: SPA Tatili
İkincilik Ödülü: Playstation 4
Üçüncülük Ödülü: 2 Adet Bisiklet

3 Adet Mansiyon: Sevgili Sepeti (Sürpriz Hediyeler)

Yarışma Şartnamesi:

Yarışmanın Konusu: MuğlAşk

Katılım Koşulları:
– Yarışma herkese açıktır.
– Her katılımcı belirtilen tarih aralığında ad-soyad ve ilçe bilgileriyle birlikte stantta çekilen fotoğrafları
sosyalmedya@mugla.bel.tr adresine yollamaları gerekmektedir.
Katılımcılar ile irtibata geçilebilmesi için katılımcıların Muğla Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarını takip ediyor olmaları gerekmektedir.

Seçim Ölçütleri
– Yüklenen fotoğraflar, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin
https://www.facebook.com/muglabelediye sayfasında yayınlanacaktır. Belirtilen tarihler arasında Facebook sayfasında halk oylaması ile en fazla beğeni alan katılımcılara hediyeler verilecektir.
– Kurum, herhangi bir başvurunun kurallara aykırı olduğunun tespit edilmesi durumunda eser sahibine bilgi vermeksizin başvuruyu geri çevirme ya da değerlendirme harici tutma yetkisine sahiptir.
– Yarışma süresince farklı uygulamalar veya otomasyonlar ile beğeni arttırdığı tespit edilen katılımcılar diskalifiye edilecektir.

Seçim Sonuçları
– Ödül alan yarışmacılar Muğla Büyükşehir Belediyesi internet sayfası ve sosyal medya hesaplarından ilan edilecektir. İlanı takiben kazananların, yarışma Facebook sayfasından irtibata geçmeleri gerekmektedir. Dereceye giren adaylara, yarışmaya katılmış oldukları sosyal medya hesaplarından bildirim yapılacaktır.
– Dereceye giren adayların kimliklerini ibraz etmeleri gerekmektedir. Katılım koşullarına uymayan adayların dereceleri geçersiz sayılacaktır.
– Yarışmaya katılacak olan fotoğrafların siyasi, telif hakkı içeren veya rahatsız edici görselleri içermemesi gerekmektedir.
– Muğla Büyükşehir Belediyesi, yarışmaya gönderilen eserlerin içeriği ile ilgili hiçbir hukuki sorumluluk kabul etmemektedir.

– Yarışma katılım koşulları ve kurallar hakkında değişiklik yapma hakkı Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne aittir.
– Tüm yarışmacılar, yarışma koşullarını kabul etmiş sayılır.

Yarışma Takvimi: 12 Şubat – 21 Şubat 2017

Son Katılım Tarihi: 18 Şubat 2017, Saat 23:59