2020 YILI iLAN VE REKLAM VERGiSi BEYAN VERME VE 1. TAKSiT ÖDEME DÖNEMi

30.12.2019

2020 YILI iLAN VE REKLAM VERGiSi BEYAN VERME VE 1. TAKSiT ÖDEME DÖNEMi 01-31 OCAK 2020 TARiHLERi ARASIDIR. 2020 yılı Ocak ayı bitimine kadar Muğla Büyükşehir Belediyesi İnternet sitesinde yer alan e-beyan linkinden beyan oluşturabilir veya Menteşe ilçesi 2 nolu hizmet binası Gelirler Şube Müdürlüğü,Bodrum ilçesi Liman, Turgutreis otobüs Terminali, Bitez kavşağı Muğla Büyükşehir Belediyesi hizmet binası, Milas ilçesi Muski binası, Yatağan ilçesi Otobüs Terminali, Marmaris ilçesi Deniz Kıyı Tesisleri hizmet binası, Köyceğiz ilçesi Otobüs Terminali, Ortaca ilçesi Otobüs Terminali, Dalaman ilçesi Muski binası, Fethiye ilçesi Karaçulha hali ve Otobüs Terminali, Seydikemer ilçesi Muski blnası'nda beyanname verebilirsiniz. DETAYLI BiLGi iÇiN : 0252 214 07 01 TELEFON NUMARASINDAN BiLGi ALABiLiRSiNiZ.