21.10.2018 (Pazar) Günü Menteşe İlçesi Stadyum-Akyol-Şehiriçi ve Otogar-Menteşe Yapı Kooperatifi Hatları Geçici Güzergâh Değişikliği

20.10.2018

21/10/2018 Pazar Günü Menteşe İlçesi Orhaniye Mahallesi İsmet Çatak Caddesi  (İtfaiye) istikametinde yapılacak olan alt yapı çalışması nedeniyle araç trafiğine kapatılacaktır.

Alt yapı çalışması tamamlanıncaya kadar,  Stadyum-Akyol-Şehiriçi ve Otogar-Menteşe Yapı Kooperatifi hatlarında toplu taşıma hizmeti sunan toplu taşıma araçlarımız;

Otogar-Menteşe Yapı Kooperatif hattı için,

Geliş Güzergahında 08.00 – 12.00 saatleri arasında;  Zübeyde Hanım Caddesi, Hasan Ali Yücel Caddesi, Zihni Derin Caddesi, Haluk Özsoy Caddesi İsmet Çatak Caddesi ile 14. Sokak dönüş yaparak tekrar Haluk Özsoy Caddesi, Zihni Derin Caddesi, Cumhuriyet Caddesi ve Zübeyde Hanım Caddesi istikametinde güzergahına devam edecektir.

Stadyum-Akyol-Şehiriçi hattı için,

Ring Güzergâhında 08.00 – 12.00 saatleri arası Emek Caddesi, 11. Sokak, İskender Alper Caddesi, Haluk Özsoy Caddesine  (Eski Devlet Hastanesi Acil Girişi), 14. Sokak İsmet Çatak Caddesi, 14.sokak ve Haluk Özsoy Caddesi, Zihni Derin Caddesi, Cumhuriyet Caddesi ve Zübeyde Hanım Caddesi istikametinde güzergahına devam edecektir.

Stadyum-Akyol-Şehiriçi hattı için,

Gidiş Güzergâhında 12.00 – 17.00 saatleri arası Emek Caddesi, 11. Sokak, İskender Alper Caddesi, Haluk Özsoy Caddesine  (Eski Devlet Hastanesi Acil Girişi), İsmet Çatak Caddesi ve Zübeyde Hanım Caddesi  (stadyum), istikametini kullanarak güzergâhına devam edecektir.