54. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turunun 3. Etap’ı Olan Fethiye - Marmaris Etabı Nedeni İle Toplu Taşıma Hatları Geçici Güzergâh Değişikliği

10.10.2018

11/10/2018 tarihinde saat 09:00’ da başlayacak olan Türkiye Bisiklet Federasyonu öncülüğünde, 54. Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunun 3. Etap’ı olan Fethiye - Marmaris etabı dolayısıyla Fethiye-Menteşe, Fethiye-Dalaman, Ortaca, Köyceğiz ve Fethiye-Menteşe güzergâhlarında çalışmakta olan toplu taşıma araçlarımızın sefer saatlerinde gecikmeler yaşanabilir.

3. Etabın, başlangıç noktası olan Fethiye ilçesinde Karagözler mahallesine hizmet veren toplu taşıma araçları Abdi İpekçi Caddesi, Kaya Caddesi, İnönü Bulvarı güzergâhını kullanacaktır.

Güzergâhı Yanıklar-Kargı-Çiftlik-Fethiye olan toplu taşıma araçları alternatif güzergâh olarak Osman Kaya Bulvarı, Adnan Menderes Bulvarı, Mustafa Kemal Bulvarı, İnönü Bulvarı güzergâhını kullanacaktır.

3. Etabın varış noktası olan Marmaris ilçe girişi Otogar Kavşağı, Ulusal Egemenlik Caddesi, Yeni Datça Yolu, Yunus Nadi Caddesi, Kemal Seyfettin Elgin Bulvarı, Atatürk Caddesi etkinlik süresince trafiğe kapatılacak olup, Konuyla ilgili toplu taşıma güzergâhına en yakın noktalardan, trafik işaret ve işaretçilerinin belirttiği güzergâhlardan, ulaşım hizmeti sağlanacaktır. Marmaris İlçesindeki toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlarımızın Emniyet birimlerince değiştirilecek güzergâhlardan etkilenmemeleri adına, güncel güzergâh bilgilerine 444 48 01 ve 0252 212 64 41 numaralı telefonları arayarak ulaşabilirler.